2010-11-03

így krossz-féleség előtt...

kicsit izgultam magamtól.
pár hétig nem tudtam szaladni. vírusok, miegymás.
de azt tűztem ki célnak, hogy a héten 3x igyekszem leszaladni a 4 km-t.
hát, hétfőn majdnem dugába dőlt... a 6. kör utan kizavartak a stadionról. igaza volt, Balázsnak, hogy korán zárnak egy ideje.
ma sikerült. de nehezen tanulok újra egyenletesen lélegezni. valószínű a légutaim még nem elég egészségesek, vagy a meszesi levegő lesz egyből csalókán hűvös.
közben 1 nagy dillemám van: mit vegyek fel? a decatlon-ba nem volt idő bemenni... most nagyon irigylem Mikit azért a sok jó cuccért... :) de, tavaszig kitartok valahogy a lemondásban.
meg 1x el kellene menni a héten, hátha tudok javítani 1 picit az időmön is.

remélem, ti is készültök...
erzsi

10 comments:

  1. Miki azt mondta,hogy a reszvetel szamit.En se szaladtam mar regota,tegnap lementem a palyara s megijedtem,h milyen lassan szaladok miutan lemertem ay idot 15 kör utan.

    Na de ugy keszuljunk,hogy aprilisban reszt vegyunk a kolozsvari maratonon.Ez a szombati jo bemelegitonek:)

    Attila

    ReplyDelete
  2. hat neked jo Erzsi mert eppen kilabaltal a dolgokbol...
    En epp most megyek bele, igy en sem tudtam sokat szaladni a heten... aki majd jobban birja elviszi a hatan a masikat, aztan mind cerba erunk valahogy:)

    de ha nem is latszik a blogon, mondhatni nagyobb az impaktus mint az ember gondolta... vannak tobben akik szaldnak es ugymond nem tudjuk ezt, sot, ma beszelgetve egy kedves testvernovel elmondta, hogy elment a fiaval szaladni az egyik este!

    ReplyDelete